De ambassadeurs voor Stichting Florence Wenst

Stichting Florence Wenst werkt, ter ondersteuning van haar thema's cultuur, contact & ontmoeten en sport & beweging, samen met drie ambassadeurs:

  • Gregor Bak, musicus en presentator
  • Guusje Eijbers, actrice en toneelregisseuse
  • Olga Commandeur, oud-atlete en televisiepresentator

Kunst verhoogt welzijn 

Gregor Bak: “Kunst en cultuur kunnen een geweldige bijdrage leveren aan het welzijn van cliënten van Stichting Zorggroep Florence. Dat is ook wetenschappelijk bewezen. Ik wil daar graag vanuit mijn rol en mogelijkheden een steentje aan bijdragen.”

Cultuur als bindende factor

Guusje Eijbers : “Cultuur is een bindende factor die op elk niveau ingezet kan worden. Stichting Florence Wenst weet dat voor elkaar te krijgen met plezier en liefde. Ik maak daar graag deel van uit!”

Bewegen houdt gezond 

Olga Commandeur: “Beweging houdt mensen langer gezond en wie actief is, voelt zich bewezen gelukkiger. Ik ben er trots op dat ik ambassadeur mag zijn, zodat we samen met de kwetsbare ouderen mooie momenten kunnen creëren.”

Bekendheid geven

De drie ambassadeurs helpen Stichting Florence Wenst verdere bekendheid te geven door in hun netwerk over de stichting te praten en door bij diverse activiteiten die vanuit Stichting Florence Wenst worden georganiseerd aanwezig te zijn.