Nieuwe partner zorgt voor optredens

Het partnerschap met Florence Wenst zal bijdragen aan het welzijn van de bewoners van Florence. 

Nieuwe partner zorgt voor optredens voor bewoners Florence

Partner

Erik de Jong Gedenk- & Troostwinkel in Rijswijk is de volgende nieuwe zakelijke partner van Florence Wenst. Dankzij de samenwerking worden optredens georganiseerd van het Residentie Revue Gezelschap in twee woonzorgcentra van Florence. Erik de Jong Gedenk- & Troostwinkel wordt ook officieel sponsor van het Florence Concours.

Genieten van zang, dans en sketches 

Eigenaar Erik de Jong wil met het partnerschap met Florence Wenst bijdragen aan het welzijn van de bewoners van Florence. Dat is precies de doelstelling van Florence Wenst: het leven van (wijk)bewoners en cliënten verder veraangenamen. Omdat het voor de bewoners van onze verpleeg- en verzorgingshuizen niet altijd makkelijk is om eropuit te gaan, wordt in samenwerking met Erik de Jong Gedenk- & Troostwinkel optredens van het Residentie Revue Gezelschap geregeld binnen twee locaties van Florence: op 12 november in CoornhertCentrum en op 22 november in Wijndaelercentrum in Den Haag. Dat betekent dat bewoners kunnen gaan genieten van een programma vol zang, dans en sketches. Naast de optredens sponsort Erik de Jong Gedenk- & Troostwinkel ook het Florence Concours, een jaarlijkse terugkerend evenement waarbij klassieke jonge musici met elkaar de strijd aangaan. Het klassieke evenement vindt dit jaar in november plaats.

Over Erik de Jong Gedenk- & Troostwinkel

De Erik de Jong Gedenk- & Troostwinkel is onderdeel van De Jong uitvaartzorg & Begeleiding die uitvaarten verzorgt en begeleidt in de regio Den Haag, Rijswijk, Voorburg, Ypenburg, Leidschenveen en het Westland. De Erik de Jong Gedenk- & Troostwinkel is een uitvaartinformatiecentrum aan de Vredenburchweg 55 in Rijswijk. Hier kunnen mensen zich oriënteren en laten informeren over de talrijke mogelijkheden die er zijn om de herinnering aan de overledene tastbaar te maken. Na het overlijden van een dierbare, kan de winkel steun en begeleiding bieden om de gedachtenis aan de overledene daadwerkelijk vorm te geven, bijvoorbeeld sieraden waarin iets persoonlijks van de overledene wordt bewaard.