Partner Daksafe helpt bewoners

Onze samenwerkingspartner Daksafe steekt handen uit de mouwen voor de bewonersvan Mariahoeve.

Samenwerkingspartner Daksafe steekt handen uit de mouwen

Nieuwe partner

De nieuwe samenwerkingspartner Daksafe van Florence Wenst heeft onlangs flink de handen  uit de mouwen gestoken in expertisecentrum Mariahoeve van Florence in Den Haag. Als dagje uit met het gehele bedrijf werd dit jaar gekozen om te gaan helpen in een woonzorgcentrum.

Geschuurd, geschilderd en pannenkoeken gebakken

Binnen Mariahoeve van Florence werd er hard gewerkt. Alle houten leuningen werden van de muur gehaald, geschuurd, geschilderd en weer opnieuw aangebracht. Er werden pannenkoeken gebakken voor de bewoners en ook de tuin kreeg een opknapbeurt door het weghalen van het onkruid en het planten van nieuwe eenjarige bloemen. Als klap op de vuurpijl werden de wanden op de eerste verdieping in de verf gezet, wat een zeer mooi resultaat heeft.

Gezellig uit, aan de slag voor een ander

Björn Torres, algemeen directeur van Daksafe, heeft bewust gekozen om partner te worden van Florence Wenst. Hij is opgegroeid in Den Haag en zijn moeder woont er nog. De affiniteit met de ouderenzorg komt van zijn moeder die vroeger werkzaam was in de zorg. Björn hoopt met de opknapactie in Mariahoeve een bijdrage te hebben geleverd aan het woongenot van de bewoners. Daarnaast wil hij graag dat de medewerkers van Daksafe bewust worden van de ouderenzorg en hetgeen wat er speelt in zo’n omgeving. De medewerkers hebben de dag in Mariahoeve als heel positief ervaren. Björn heeft aangegeven ook volgend jaar weer iets voor Florence te willen betekenen.

Over Daksafe valbeveiliging & dakveiligheid

Daksafe is gespecialiseerd in val- en dakbeveiliging. Het bedrijf is gevestigd in Montfoort. Daksafe staat voor vakmanschap, service, heldere adviezen en pasklare oplossingen voor valbeveiliging, daktoetreding en veilig werken op het dak. Alle producten van Daksafe zijn gecertificeerd conform de geldende normen en veiligheidseisen. Voor niet-standaard daken biedt het bedrijf maatwerk met innovatieve oplossingen in dakbeveiliging. Daksafe regelt ook het jaarlijkse onderhoud en de verplichte keuring en inspectie.