Partner zorgt voor bloemenworkshops

De volgende nieuwe zakelijke partner van Florence Wenst is Uitvaartbloemist/bloemenatelier Belfleur.

Nieuwe partner zorgt voor bloemschikworkshops en bloemenpracht

Partner

Goed nieuws: De Uitvaartbloemist/bloemenatelier Belfleur is de volgende nieuwe zakelijke partner van Florence Wenst. Dankzij de samenwerking kunnen bewoners van zes woonzorglocaties van gezondheid- en zorgorganisatie Florence rekenen op een ware bloemenpracht. De Uitvaartbloemist/bloemenatelier Belfleur gaat bloemschikworkshops geven en wordt ook officieel bloemensponsor van het Florence Concours.

Ontspannen aan de slag met bloemen 

De Uitvaartbloemist/bloemenatelier Belfleur, gevestigd aan de Laan van Meerdervoort 7 in Den Haag, is al meer dan tien jaar gespecialiseerd in het maken van bloemenarrangementen en boeketten. Vanuit de winkel wordt er zeven dagen per week hard gewerkt door een team gespecialiseerde bloemisten. Anneke de Mik (rechts op de foto, naast Eline Antonia van Florence Wenst) is eigenaresse van De Uitvaartbloemist en bloemenatelier Belfleur Zij wil, door partner te zijn geworden van Florence Wenst, laten zien hoe leuk, fijn en ontspannend het is om te werken met bloemen. “Wij vertalen de gevoelens van onze klanten altijd in een persoonlijk boeket of arrangement. Tijdens de bloemschikworkshops kunnen de bewoners van Florence zelf aan de slag.”

Fijn gevoel geven

Anneke de Mik wil met het partnerschap met Florence Wenst bijdragen aan het welzijn van de bewoners van Florence. Dat is precies de doelstelling van Florence Wenst: het leven van (wijk)bewoners en cliënten verder veraangenamen. “Bloemen geven mensen sowieso al een fijn gevoel”, weet De Mik. “Tijdens de workshops ga ik ze laten zien welke stijlen er zijn. Op basis daarvan vertel ik meer over onder andere de compositie, balans en verhoudingen waarmee je rekening moet houden tijdens het bloemschikken. Ik weet nu al dat het voor veel mensen heel ontspannend zal zijn.”

Sponsor Florence Concours

Naast het aanbieden van de bloemschikworkshops op zes locaties van Florence, bestaat het partnerschap met Florence Wenst ook uit sponsoring van de bloemen bij het Florence Concours, een jaarlijkse terugkerend evenement waarbij klassieke jonge musici met elkaar de strijd aangaan. “Bij zo’n evenement horen natuurlijk bloemen”, vindt De Mik. “Zonder bloemen ben je sowieso geen echte winnaar.”